Down Világnap

Down Baba Brunch Játszóbölcsivel a Csodavárban

2023. február 17.Egyesületi hírek

Március 21-én 10.00-12.00 között a Down Világnap kapcsán szeretnénk egyesületünkkel részesei lenni az EuforTrisomy21 nemzetközi kampányának, amiben a Down-szindrómával kapcsolatos sztereotípiák ledöntésében kívánunk előre lépni. Ennek érdekében Csodavár Budapest intézményünk Kávézójába hívunk döntéshozókat és szakembereket az idei kampány 4 témaköre kapcsán egy kötetlen, Beszélgetős Brunchra.

03.21. Felemás zoknis flash mob akciók Európa szerte a Down-szindróma Világnap alkalmából

2022. március 16.Egyesületi hírek

Az idei Down-szindróma Világnap egy különleges nemzetközi összekapcsolódásról szól a tánc segítségével. Több mint 25 európai városban vesznek részt önként szerveződő csoportok abban a flash mob kihívásban, amit Kimberose: Back on my feet című számára táncolnak el az ebből az alkalomból kitalált koreográfiára: Facebook

Megnyitja kapuit Budapest első inkluzív korai fejlesztő központja és játszóháza

2018. március 22.Egyesületi hírek

A Rejtett Kincsek Down Egyesület a szektorban egyedülálló óriásberuházásnak köszönhetően, a Down-szindróma Világnapján, az országban másodikként Budapesten, inkluzív korai fejlesztő központot és játszóházat nyit. Az egyedi „Csodavár-modell” alapján működő Csodavár Budapest a XV. kerületben várja a fogyatékossággal élő és a tipikus fejlődésű gyermekeket és családjaikat.

Illusztráció

Nyugi, itt a nyár! pólóvásár

2014. június 01.Egyesületi hírek

Támogasd Te is a Down Egyesületet! A Down Világnap alkalmából különféle színű és mintájú pólók megvásárlására nyílt lehetőség az újonnan indult Achtung.hu jóvoltából. Válassz a Világnaphoz illő, vagy “Mutasd meg, mekkora a szíved!” pólót – ez utóbbiból táska is rendelhető -, esetleg a vicces “Nyugi” sorozat egy darabját, ami most a nyári programok alkalmából akciósan vásárolható!

Down Világnap

V. Down Világnap - pólóért kérdeztünk!

2013. május 02.0321 Down Világnap hírei

Köszönjük mindenkinek, aki kitöltötte a kérdőívet ezzel segítve a következő Down Világnap megszervezését. A pólókat kisorsoltuk, a szerencsés nyerteseket e-mailben értestjük :). Akinek van kedve, és még nem tette meg, továbbra is kitöltheti a kérdőívet - azonban a sorsolásban már nem vesz részt.

A szerencsés nyertesek e-mail címe:

Oldalak