jótékonyság

Illusztráció

Nyugi, itt a nyár! pólóvásár

2014. június 01.Egyesületi hírek

Támogasd Te is a Down Egyesületet! A Down Világnap alkalmából különféle színű és mintájú pólók megvásárlására nyílt lehetőség az újonnan indult Achtung.hu jóvoltából. Válassz a Világnaphoz illő, vagy “Mutasd meg, mekkora a szíved!” pólót – ez utóbbiból táska is rendelhető -, esetleg a vicces “Nyugi” sorozat egy darabját, ami most a nyári programok alkalmából akciósan vásárolható!

Adhat vonal

ADHAT VONAL - Down Egyesület

2014. január 14.Egyesületi hírek

Az Adhat Vonal segítségével széles körben elérhetővé vált a telefonos adományozás lehetősége mind hívással, mind rövid szöveges üzenet (SMS) küldésével. Az Adhat Vonallal egy olyan gyors és kényelmes, mindenki számára könnyen elérhető adományozási rendszer jött létre, amely elősegíti az adományozási kultúra és a civil társadalom fejlődését.

Big Hug

Barátok közt is megmutattuk, mekkora a szívünk!

2013. november 18.Egyesületi hírek

Júniusban zárult le a PHD Hungary-BIG HUG Charity és a Down Egyesület által indított „Mutasd, mekkora a szíved!" elnevezésű rajzpályázat, amelyet Down-szindrómás gyerekeknek hirdettek. A győztes pályamunkák alkotói pénteken „vehették át a díjat", amely valójában egy egynapos izgalmas, látványos kirándulás volt a fővárosban. A nyertes gyerekek egy nagy városnézésen vehettek részt, majd ebéd után ellátogathattak az RTL Klub X-Faktor műsorának tévéstúdiójába, a főpróbára, így betekintést nyerhettek a népszerű tehetségkutató kulisszái mögé. Sőt, a Barátok Közt sztárjaival is találkozhattak!

Rotary

Jótékonysági autóverseny a Down Egyesület javára

2013. szeptember 19.Egyesületi hírek

A Nyíregyházi Rotary Club érdekes esemény rendezésével hívja fel magára a figyelmet. Egy különleges jótékonysági autós versenyre invitálja barátait és a céljaikkal szimpatizálókat szeptember utolsó hétvégéjére. A verseny célja, hogy lehetőséget biztosítson tájékozódási „autóversenyzésre" az autózást, túrázást kedvelő amatőröknek, szervezett formában, egyúttal megismertesse hazánk nevezetességeit s nem utolsó sorban a jótékonyság is megjelenjen.

Svejk

Folytassa Svejk - Mikó István önálló estje

2013. április 22.Egyesületi hírek

Jótékonysági estet szervez újra a Rotary Club a Hotel Barbizon támogatásával Nyíregyházán. A Folytassa Svejk - Mikó István nagysikerű önálló estjének folytatása, avagy zenés sörözgetés egy derék katonával és a közönséggel. A hangulat megalapozása végett érkezéskor egy korsó sör és egy zsíroskenyér vételeztetik :)!

Rotary

Rotary támogatás a Down Egyesület számára

2013. március 11.0321 Down Világnap hírei

Pénteken, a nyíregyházi Megyeházán a Rotary Club elnöke, Halász Gábor a Rotary Jótékonysági Bál bevételét, azaz 300-300 ezer forintot - adott át a Down Egyesület által fenntartott Csodavár Korai Fejlesztő Centrum, illetve a Szent Kamill Rehabilitációs Központ számára. Az ünnepségen jelen volt Seszták Oszkár, a Megyei Közgyűlés elnöke is, az adományokat átvette Nagy Tímea Zita, a Szent Kamill vezetője, valamint Kisari Károly, a Down Egyesület elnöke.

Oldalak