támogatás

Te hiszel a csodákban?

2016. június 07.Egyesületi hírek

Azt mondod, volt idő, amikor hittél, igaz? Talán, amikor gyermek voltál? Vajon ez az érzés miért múlik el, miért halványodik el? Mindenképpen engednünk kell, hogy életünk része legyen újra, aktívan.

Amennyiben egy picit is szükségét érezzük annak, hogy a minket körülvevő világon változtassunk, akkor nincs mese, a csodákban igenis hinnünk kell!

Elmondok most egy mesét, mely mese a csodáról szól, és főszereplői maguk a felnőttek.

Mikulás csomag

Édes ajándék a speciális intézményeknek

2013. december 20.Egyesületi hírek

A Down Egyesület közel másfél millió forint értékben juttathatott el csokoládé- és mikuláscsomagokat az ország öt speciális intézményének több mint ezer tanulójához a A Down Egyesület közel másfél millió forint értékben juttathatott el csokoládé- és mikuláscsomagokat az ország öt speciális intézményének több mint ezer tanulójához a Bonbonetti Choco Kft. felajánlásának köszönhetően.

Rotary

Jótékonysági autóverseny a Down Egyesület javára

2013. szeptember 19.Egyesületi hírek

A Nyíregyházi Rotary Club érdekes esemény rendezésével hívja fel magára a figyelmet. Egy különleges jótékonysági autós versenyre invitálja barátait és a céljaikkal szimpatizálókat szeptember utolsó hétvégéjére. A verseny célja, hogy lehetőséget biztosítson tájékozódási „autóversenyzésre" az autózást, túrázást kedvelő amatőröknek, szervezett formában, egyúttal megismertesse hazánk nevezetességeit s nem utolsó sorban a jótékonyság is megjelenjen.

Down Wind

Down Wind Jótékonysági Regatta

2013. augusztus 26.Egyesületi hírek

A magyar Down Egyesület, és a szervezésben résztvevő minden támogató magánszemély és vállalkozás nevében szeretettel meghívunk az első Down Wind Jótékonysági Regattára, melyet 2013 szeptember 28. és 30. (szombat – hétfő) között szervezünk a Balatonon.

Részletek az alábbi linkeken elérhetők:

ElektroMágia

Mágikus vásárlás és adományozás egyben!

2013. március 20.Egyesületi hírek

Az ElektroMágia Webáruház a Down Világnap napjától egészen az év végéig támogatja a Down Egyesületet azzal, hogy a minden náluk vásárolt termék árából felajánlanak 100 forintot számunkra, így minden vásárlójuk 100 forinttal támogatja a Down Egyesület munkáját. Köszönjük :)!

Keresse a www.elektromagia.hu oldalt, vásároljon és adományozzon!

Oldalak