Óriásfotók Hétrétországban

Nagy örömünkre a Köztiválon helyet kapott a Down Towns in the Visegrad Countries fotókiállítás is!

Az Őrségben megrendezésre kerülő Hétrétország Köztivál augusztus 10-től tíz napon át várja az érdeklődőket, és ahogy arra a névújítás utal: a közvetlenség ünnepe kíván lenni. Nagy örömünkre a Köztiválon helyet kapott a Down Towns in the Visegrad Countries fotókiállítás is!

Hétrétország tíz napon keresztül tartó programjai zenével, filmvetítésekkel, játszóházzal és különféle táncos és mesés produkciókkal várja az érdeklődőket. Fellépnek, a teljesség igénye nélkül, hazai alternatív rockzenekarok (Kiscsillag, Egy Kiss Erzsi Zene), a tradicionális népzenét játszó Ritka Magyar Folkband, a stílusokat és műfaji határokat átlépő Both Miklós FolkSide, Dresch Mihály – Lukács Miklós duó, valamint Ferenczi György és a Rackajam. A Malom Mozi programjában progresszív Dogma filmek szerepelnek, és vetítésre kerül Both Miklós Kínai utazófilmje.

A programot tovább színesítik határon túli előadók, báb- és táncszínházi előadások, vásári pszicho-dráma a Kajárpéci Vizirevü előadásában, festmény és fotókiállítások, ismétlődő programként lesz Iciri Piciri játszóház óvodás korúak számára, és szemlélődő túrák, ahol a megismerés tárgyai: lepkék, fellegek, csillagok.

Részletes program IDE kattintva, a Hétrétország honlapján található!