Sztárvendégünk Dr. Kádár Annamária, mesepszichológus

Nagy örömünkre szolgál, hogy elfogadta meghívásunkat az októberi különleges Baba Mama Klubba Dr. Kádár Annamária, mesepszichológus.

Nagy örömünkre szolgál, hogy elfogadta meghívásunkat az októberi különleges Baba Mama Klubba Dr. Kádár Annamária, mesepszichológus, akinek Mesepszichológia – Érzelmi intelligencia fejlesztése gyermekkorbancímű könyve hónapokig a sikerlisták élén állt.

Nem érdemes kihagyni ezt a mesés délelőttöt október 7-én 10:00 órától, hiszen szakértőnk széles mosollyal és tárt karokkal vár minden szülőt, nagyszülőt, pedagógust, érdeklődőt egy igazán CSODÁs hangulatú, hasznos beszélgetésre!

Dr. Kádár Annamária, pszichológus, egyetemi adjunktus, a Babes-Bolyai Tudományegyetem marosvásárhelyi kirendeltségének vezetője. Munkája a hobbija is egyben, nagy szerelme a tréningszakma, itt érzi magát legotthonosabban. Rendszeresen tart csapatépítő, kommunikációs, tárgyalástechnika, vezetői és érzelmi intelligencia fejlesztését célzó tréningeket. Többször tartott már előadást a Nyitott Akadémián – kirobbanó temperamentumát, ízes erdélyi beszédét, derűs, szeretetteljes lényét és humánus gondolatait vastapssal jutalmazta a közönség. Az Erdély FM rádió és Erdélyi Magyar Televízió Pszichotrillák című műsorának szakértője és társszerkesztője. Hiszi, hogy a fejlődés igazi mozgatórugója a komfortzóna elhagyása, hogy a legfontosabb személyes érték a hitelesség, a legmélyebb erőforrás a játékosság és a mese, valamint hogy igazi teljesítmény a csapatmunka által érhető el. Ebben próbál segíteni azoknak, akikkel munkája során kapcsolatba kerül. Tavaly jelent meg a Kulcslyuk Kiadó gondozásában a Mesepszichológia – Érzelmi intelligencia fejlesztése gyermekkorban című könyve, amely hónapokig a sikerlisták élén állt.

A részvételhez regisztráció szükséges. Regisztrálni a belépő díj megfizetésével lehet, ami szeptember 27-ig 1200 Ft/fő, szeptember 27. után és a helyszínen 1500 Ft/fő. A belépődíj mellé gyermekfelügyeletet biztosítunk 400 Ft/óra/gyermek áron. A belépődíj kifizetésére, így a regisztrálásra, lehetőség van személyesen a Csodavár Korai Fejlesztő Központban (4400 Nyíregyháza, Szent István u. 21), vagy át lehet utalni azt a Csodavár számlaszámára (68800109-11091604) – ez esetben kérjük a megjegyzés rovatban a NÉV feltüntetését! A létszám korlátozott, ezért érdemes mihamarabb jelentkezni!

További részletekért a Csodavár készségesen áll rendelkezésre a csodavarfc [kukac] downegyesulet.hu e-mail címen, vagy a +3670/6304868-as telefonszámon!