Névpályázatot hirdetünk!

daniella2015. április 22.

Névpályázat segítségével szeretnénk megtalálni a Down-hálózat - mint a Down-szindrómás személyeket segítő országos hálózat - jól hangzó, kifejező nevét.

A 2014 őszén indult „Down-hálózat” nevű projektünk célja, hogy a Down-szindrómás személyekkel foglalkozó civil szervezetek egész országra kiterjedő hálózatát hozza létre, amely a közös tapasztalatokat és lobbi erőt kihasználva hatékonyan lép fel a Down-szindrómások érdekérvényesítése és családjaik segítése ügyében mind a döntéshozók, mind a többségi társadalom felé.

Hosszú távú célunk, hogy minden Down-szindrómás személy számára elérhetővé váljon a korai fejlesztés, ezáltal a fogyatékkal élő gyermekek könnyebben kerüljenek befogadó nevelést preferáló oktatási intézménybe, és elérhetővé váljon számukra a nyílt munkaerőpiac. Fontosnak tartjuk, hogy a Down-szindrómások családjai számára olyan lehetőségek váljanak elérhetővé, mint a down-baba vagy down-dada program, erősödjenek helyileg azok az oktatási és munkaerő-piaci programok, amelyek az integrációt segítik elő, és olyan, már létező és a projekt során újonnan kidolgozott szemléletformáló programok induljanak, amelyek segítik a társadalmi befogadást. Hosszú távon a Down-hálózat célja az is, hogy a társadalom szemlélete e területen pozitív irányba változzon, befogadó(bb) társadalmi közeg jöjjön létre.

A névötlet beküldése:

Határidő: 2015. április 29., 24.00 óra

Világos, szellemes, ha lehetséges, rövidíthető, a Down-hálózat célkitűzéseit jól tükröző nevet keresünk.

A név kiválasztása:

A beküldött névötleteket a Down-hálózat  tagjai kiértékelik, majd a legjobbnak ítélet pályázatok közül kommunikációs szakemberek választják ki a nyertes nevet. A nyertes névpályázat beküldőjét legkésőbb 2015. május 31-ig értesítjük.

Szabályok:

• A legjobb 3 névötletet beküldőt ajándékkal jutalmazzuk!
  • Egy pályázó maximum 3 névvel pályázhat. A névötleteket külön-külön kell beküldeni a megadott kérdőíven keresztül!
  • Bárki pályázhat.
  • Esetleges névazonosság esetén a dokumentáltan hamarabb beérkezett pályázatot hirdetjük győztesnek, ill. ha ez nem eldönthető, sorsolunk.

Várjuk az ötletes pályázatokat!

Esetleges kérdéseiket küldjék a pr [kukac] downegyesulet.hu email címre.