A Down Egyesület esete a Futással

dora2016. július 20.

Igen, nagybetűvel írom, mert igenis megszemélyesítem. A Futás hangsúlyos szerepet kap ezen a héten az életünkben, egészen szombat estig, amikor 21:15 perckor elindul újra a Night Run. Persze később sem fogjuk elhanyagolni, de most rajthoz állunk, idő van!

Leírom romantikusabban is, úgy tudom, szebben hangzik, nézd! A Night Run Budapest egyik legizgalmasabb futóversenye. Langyos nyár esti szellő, Európa egyik legszebb városának a fényei, a Duna illata, a DJ által diktált tempó lüktetése, a rajt eufóriája, futás a rakparton (végre pöfögő autók nélkül), aztán keresztül a váron, végül a célba érés öröme, a teljesítmény ereje.

Eddig semmi különös, igaz? Egy futóversenyre történő invitálás sorait olvasod, mi ebben a különleges, miért kap a Futás ekkora hangsúlyt, kérdezed. Azért, mert ezen a futóversenyen egy nagyon különleges játszótérért is lehet futni. Egy speciális, érzékszervek fejlesztését célzó játszóért, ahol a kötelező terápiák, a korai fejlesztésben résztvevő gyermekek számára, végre élménnyé válnak. Az eszközök, játék közben, fejlesztik a figyelmet, az akusztikus észlelést, a két agyféltekének harmonikus összehangolását, az egyensúlyközpontot, ez által az idegrendszert.

Íme, a részletek: MEGNÉZEM!

Gyűjthetsz mint futó ezen az estén! Lehetsz támogató, aki adományával segíti követeinket, akik úgy érezték, érdemes e célért is futni!

Már 398 000 Ft összegyűlt! 102 000 Ft hiányzik csupán. Egyáltalán nem lehet akadály ezt sok jó embernek összegyűjteni.

Gyűjts vagy támogass! Mindegyik megoldás örömet szerez Neked is, hidd el!

Szeretettel várunk csapatunkba!