A sikersorozat kezdete az E.ON-nál a ’0321’ játékkal

dora2016. június 06.
Kategória: 

A 8. Civil Licit alkalmával, 2015. november 12-én, a sikeres szolgáltatások sorába lépett a Down Egyesület érzékenyítő játéka, a ’0321 Kihívás, Játék előítéletek nélkül’. Ezen a napon az E.ON megvásárolta a szolgáltatást, ahol is a felek vállalták, 210 munkavállalónak mutatják be a játék öt feladatát annak érdekében, hogy a kialakult előítéleteket teljes mértékben eloszlassák az értelmi lemaradással élő fiatalokkal szemben.

Első körben, 2016. május 30-án, 15 HR-es kolléga vett rész a játékban. Nyitottan, őszinte lelkesedéssel fogadták csapatunkat, mely két szakemberből, két Down-szindrómával élő fiatalból, és az ő mentorukból állt. A két érintett azon szerencsés fiatalok közé tartozik ma Magyarországon, akik már a nyílt munkaerő-piacon dolgozhatnak.

A cél e napon az volt, hogy a kollégák tovább vigyék a játék hírét, megérezzék annak erejét, és a saját osztályukon, csapatukban azt ismételten igénybe vegyék.

Törekvésünk nem volt hiába való! Az első megrendelés már az említett napon megszületett, megyünk a Mátrába, 2016. június 22-én, és folytatjuk küldetésünket.

Hisszük, a világ olyanná válik, amilyenné mi azt finoman formáljuk!

A vidám, képes beszámolóért kattints az alábbi képre: