A szavazatod sokat számít!

dora2015. február 11.
Kategória: 

Kérünk, segítsetek nekünk, szavazzatok a „Mindenkinek becsengettek!” programunkra!

Egy nagyon izgalmas nemzetközi pályázatra neveztünk be, ahol társadalmi attitűdformáló programokat keresnek. Innovatív a kiírás már abból a szempontból is, hogy a közönség véleményére is kíváncsiak, Ti is szavazhattok, pont, mint a Rising Star-ban!
Nem kérjük, hogy komolytalan dolog mellett tegyétek le voksotokat, hiszen az MBCS Madridban már nyert, elhozta az ezüstérmet. A program működik, s működnie is kell ma Magyarországon.

Mit üzenünk vele? Adjunk lehetőséget az értelmi lemaradással élő fiatal gyerekeknek arra, hogy tipikusan fejlődő társaikkal egy iskolában tanulhassanak.
A három közönségdíjas jutalma egy, a munkájukat bemutató rövid videó film elkészítése. Képzeljétek csak el, ezzel a filmmel minél több óvodába és iskolába jutna el üzenetünk!!!

Nézzétek meg, kérünk szépen, a színes programkínálatot, s ha bíztok bennünk, szavazzatok ránk!
A Közönségdíj kereső KULCSSZÓ MENÜJÉBE írjátok be: Mindenkinek becsengettek.
Szükség lesz az e-mail címedre, melyre kapsz egy visszaigazoló linket. Ha ezt megnyitottad, és véglegesítetted a szavazatod, akkor érvényes szavazatnak minősítik voksodat! A Közönségdíj kereső KULCSSZÓ KERESŐ MENÜJÉBE írjátok be: Mindenkinek becsengettek. Szavazni 2015. február 10-28 között lehet.


A link ITT elérhető!

Köszönjük!