Bemutatkozott a Csodavár Bowling csapat

dora2016. szeptember 13.
Kategória: 

A Csodavár Bowling csapat sikeresen szerepelt 2016. szeptember 9-én, a 23. alkalommal megrendezett Vándor Bowling Kupán. Az idei évben minket is felkértek, hogy csatlakozzunk a rendezvényhez, és ennek mi nagyon szívesen és még nagyobb örömmel tettünk eleget.

Az évről-évre megszervezésre kerülő esemény egyik fő célja, hogy közelebb hozza egymáshoz a halmozottan sérülteket az ország különböző pontjairól, az ellátásukról gondoskodó családtagokat, szakembereket, és az intézmények fenntartását biztosító önkormányzatok képviselőit.

A XV. kerületi Önkormányzat ESZI Fejlesztő, Gondozó Központja által szervezett esemény másik fő célja, hogy felhívja a társadalom figyelmét arra, milyen nagy szükség van az ilyen típusú rendezvényekre, melyek teret biztosítanak a valódi esélyegyenlőség megteremtésére. Igazi csapatjáték, csodás hangulatban, megértésben, elfogadásban. Egy kis kikapcsolódás a szürke hétköznapokban.

A Csodavár csapata kitartóan, új belépőkként, de annál jobb hangulatban versenyzett, és minden csapattag jutalmat is kapott a szereplésért. A kellemes versenyt közös tortázás, zene, tánc, vigadalom zárta.

A szervezőknek köszönjük, hogy ott lehettünk, hogy jól érezhettünk magunkat!