Édes ajándék a speciális intézményeknek

Közel másfél millió forint értékben juttathattunk el csokoládé- és mikuláscsomagokat az ország öt speciális intézményének.

Mikulás csomag
Vékony Katalin2013. december 20.
Kategória: 

A Down Egyesület közel másfél millió forint értékben juttathatott el csokoládé- és mikuláscsomagokat az ország öt speciális intézményének több mint ezer tanulójához a A Down Egyesület közel másfél millió forint értékben juttathatott el csokoládé- és mikuláscsomagokat az ország öt speciális intézményének több mint ezer tanulójához a Bonbonetti Choco Kft. felajánlásának köszönhetően.

Nyíregyházán a Bárczi Gusztáv Általános Iskola, Készségfejlesztő Speciális Szakiskola, Kollégium és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, valamint a Göllesz Viktor Speciális Szakiskola, Általános Iskola és EGYMI diákjai kaphattak a felajánlásnak köszönhetően összesen közel 400 értékes csomagot. Természetesen a Csodavár Korai Fejlesztő Centrumban fejlődő gyerekek sem maradtak ki az adományból, akik már nagyon várják, hogy elkészüljön a különleges élményeket kínáló CsodaKert, melynek kialakítását Nyíregyháza város az idei adventi vásárban sütemény-árusítással támogatja.

Köszönjük!