Huszonegy kép 21 napig a Tűzmadár Házban

Kiállítás a Tűzmadár Házban november 9-ig!

Tűzmadár HázA Tűzmadár Házba érkezett a 2011-es vígszínházi Down Világnapon hazai kortárs képzőművészek (Bubla Éva, ef. Zámbó István, Horváth Judit, Szabó Gábor, Timkó Bíbor, Tóth József, Wahorn András), valamint Down-szindrómás és ép gyerekek által készített festmények gyűjteménye.

A beszélgetéssel egybekötött kiállításmegnyitóra október 19-én került sor a Tűzmadár Házban (Szent László Kórház, Budapest, Gyáli út 5-7. 1-es pavilon). A kiállítást megnyitotta: dr. Rohánszky Magda onkopszichológus a Tűzmadár Alapítvány vezetője, Kisari Károly a Down Egyesület elnöke, valamint Vajkai Zsófia, a Tűzmadár Alapítvány munkatársa. 

A kiállítás megtekinthető a Tűzmadár Házban november 9-ig! Bejelentkezni az alábbi telefonszámokon lehet: 06 1 455 8277 vagy a 06 1 455 8100/8607,8606 mellék-en lehet.

A kiállítást követően, november 21-én 19:00 órától, jótékony célú aukcióra kerül sor a KOGART Házban. Az aukción a 23 gyermekek és művészek által készített  alkotás  mellett  a festők egy-egy saját képe is megvásárolható, melynek bevételét Down-szindrómás gyermekek korai fejlesztésének támogatására fordítja a szervező Down Egyesület. Részletek ITT!

Nézze meg a képre kattintva a kiállítás megnyitón készült fotókat, és tekintse meg a videót is!