Idén újra Lárifárizunk a Balatonnál!

daniella2015. május 24.
Kategória: 

Tavaly a balatonfüredi családi napon játszottunk, festettünk, bűvészkedtünk, ettünk-ittunk, és persze kipróbáltuk a balatoni vitorlásokat is. Jól sikerült, így a Lárifári alapítványnak köszönhetően idén is sor kerül a Down-szindrómával élő gyerekek és fiatalok családjainak vidám vízparti találkozására.

Gyertek minél többen, szeretettel várjuk a kis és nagy gyerekes családokat, a fiatalok meg hozzák el a szüleiket! :) 120 főt várunk, számítunk Rátok is! A programon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, és a helyszínre utazást Nektek kell megoldanotok.

Idén különleges vendégekeink is lesznek: a Dévai Szent Ferenc Alapítvánnyal Magyarországon táborozó dévai állami gondozott gyerekek is csatlakoznak hozzánk, fogadjuk őket is szeretettel!

A regatta házigazdája Litkey Farkas lesz, aki már tizenegy alkalommal győzött a legnagyobb balatoni tókerülő versenyen, a Kékszalagon, és ezzel örökre beírta magát a sportág történelemkönyvébe. Teljesítménye nem csak hazánkban, de nemzetközi szinten is egyedülálló. Aki szeretne a legendával találkozni, mielőbb jegyezze fel ezt a programot a naptárjába!

A családi nap időpontja: 2015. június 20., szombat, 10 órától

Helyszíne: Balatonkenesén, a Kenese Marina Port kikötőben

Autóval érkezők a kikötő előtti füves részen tudnak parkolni.

A tervezett program:

10 - 10.30 óra között érkezés

10 - 11 óra között játék-játék-játék és hot dog

11.30 - 14 óra között vitorlázás

14 órától ebéd, aztán játék, játék és játék, majd díjkiosztó

A program kb. 17.00 és 18.00 óra között ér véget.

A szükséges felszerelés, amivel mindenképpen készüljetek: sapka, naptej, fürdőruha, törölköző, piknik-takaró, a vitorlázáshoz pedig pulóver/széldzseki és könnyű, zárt cipő (a szandál és papucs nem biztonságos viselet a hajón).  Aki teheti, jöjjön a tavalyi kromoszómás pólójában, de aki esetleg már elhordta vagy kinőtte, ebből a webáruházból rendelhet újabbat. A pólóvásárlással a Down Egyesület programjait tudjátok támogatni. Köszönjük! :)

Amit a Lárifári alapítvány segítségével mindenképpen biztosítunk: színes programokat, 2 étkezést, kellemes helyszínt, vitorláshajókat, és a hajókon szakképzett és tapasztalt legénységet, profi kormányosokat, és természetesen mentőmellényeket a legnagyobb biztonság érdekében.

A tavalyihoz hasonlóan egész napos programmal készülünk, ezért erre a napra ne tervezzetek mást, és nagyon fontos a pontos érkezés is, mert 11 órától már szállunk be a vitorláshajókra!

A helyek beteltek, a regisztrációt emiatt lezártuk. Köszönjük az érdeklődést!

Kérdéseitekkel forduljatok bátran Strell-Török Daniella kolléganőmhöz: +3670/6301637, daniella.torok [kukac] downegyesulet.hu

Remélem, hogy hamarosan találkozunk,

Kisari Károly

Down Egyesület elnök