Kis adomány - nagy segítség!

dora2015. június 30.
Címkék:

Az Adhat Vonal segítségével széles körben elérhetővé vált a telefonos adományozás lehetősége mind hívással, mind rövid szöveges üzenet (SMS) küldésével. Az Adhat Vonallal egy olyan gyors és kényelmes, mindenki számára könnyen elérhető adományozási rendszer jött létre, amely elősegíti az adományozási kultúra és a civil társadalom fejlődését.

Ha Ön is szeretné segíteni munkánkat, hívja a 13600-at, majd adja meg a 93-as kódot, vagy küldje el a 93-as számot SMS-ben a 13600-ra. Egy telefonhívás vagy egy SMS 250 Ft támogatást jelent a Down Egyesület számára.

Az Adhat Vonal a Telekom vezetékes- és mobilhálózatából, valamint a Telenor, Invitel és a Vodafone hálózatából is hívható

A 2014-ben fogadott hívásoknak köszönhetően összesen 53 407 Ft adományt érkezett a Down Egyesület adományvonalára. Ebből az összegből az Adhat Vonal szerződése értelmében 3492 Ft volt a telefonszolgáltatók részére átadott díj.
A fennmaradó összeget az egyesület teljes egészében a missziójában megfogalmazott célokra fordította, azaz a Down-szindrómások és más fogyatékkal élők integrációjára.