Könnyen érthető, nemzetközi szakácskönyvet adtunk ki

dora2015. április 20.
Kategória: 
Címkék: 

A könnyen érthető receptek lehetővé teszik, hogy az értelmi fogyatékossággal élők is önállóan készíthessék el négy európai ország jellegzetes ételeit. A Visegrádi Négyek országainak összegyűjtött és egyben el is készített fogásai Neked is elérhetővé és nem mellesleg elkészíthetővé válnak, képes illusztrációk és könnyed megfogalmazások által. Légy Te is a konyha ördöge! Mutasd meg családodnak, barátaidnak, hogy egy húsleves, vagy egy gömöri krumplis gombóc, vagy a grízes almás pite elkészítése Neked sem okoz gondot! A lengyel, cseh, szlovák és magyar kulináris különlegességek minden résztvevő nyelvére (plusz angolra) lefordítva, így öt nyelven elérhető. Főzz könnyen, gyorsan, finomat!

Bevalljuk, hogy mi nagyon jól éreztük magunkat azon a közös főzésen, ahol szlovák, cseh és lengyel partnereinkkel együtt készítettük el a szakácskönyvben szereplő ételeket. Ennek képes beszámolója ITT tekinthető meg. A fotókat Mészáros Annarózsa készítette.

Reméljük, hogy Ti is hasznosnak és könnyen érthetőnek fogjátok találni szakácskönyvünket!

Visszajelzéseteket, észrevételeteket, képeket az elkészült ételekről szívesen fogadjuk az info [kukac] downegyesulet.hu e-mail címünkre!

A képre kattintva megtaláljátok a magyar nyelvű szakácskönyvet is. Kattintsatok a magyar zászlóra.

Köszönjük a támogatást az International Visegrad Fundnak és partnereinknek az együttműködést!