MARKETING VEZETŐ-t keres a Down Egyesület budapesti munkavégzéssel

dora2017. augusztus 08.

A Down Egyesület több éves tapasztalattal rendelkező, főállású munkatársat keres MARKETING VEZETŐ munkakörbe

Jelentkezési határidő: augusztus 21.
Munkakezdés időpontja: azonnal
Munkahely: Budapest

Munkakör
A marketing vezető az egyesület marketing- kommunikációs folyamatait hangolja össze (külső és belső folyamatok). Vezeti a szervezet marketing osztályát, koordinálja a néhány fős csapat munkáját (marketing koordinátor, szakmai tartalmakért felelősök, grafikus), jelent az egyesület vezetője felé.

Fő felelősségi körök

• Az egyesület marketing kommunikációs stratégiájának elkészítése és megvalósítása.
  • A marketing kommunikáció megtervezése és nyomon követése, egyes kampányok (pl. SZJA1%) teljes lebonyolítása.
  • A szervezet rendezvényeinek szervezése, együttműködve a belső munkatársakkal, valamint rendezvényszervező és egyéb ügynökségekkel.
  • Az egyesület pályázatokból finanszírozott projektjeiben a kötelező kommunikációs elemek megjelenítésének a felügyelete.
  • Kötelező marketing kötődésű tartalmak (FB poszt, rövid hír, stb.) megírása.
  • Az egyesület projektjei és intézményei kommunikációs üzeneteinek ütemezése és a megjelenő tartalmak elkészítése az adott kommunikációért felelős szakmai munkatárssal.
  • Az egyesület médiakapcsolatainak ápolása (újságírók, televíziók, rádiók, sajtólista kezelése, sajtótájékoztatók előkészítése és lebonyolítása).
  • Közreműködik a szervezet fundraising termékeinek fejlesztésében, valamint az egyesület fenntartásában működő   intézmények termékfejlesztésében.

Főbb elvárások

• Felsőfokú végzettség
  • Kommunikációs vagy marketing területen szerzett legalább 3 éves munkatapasztalat (elsősorban a fő feladatokban szerzett gyakorlati tapasztalat)
  • Innovatív, kihívásokat kereső gondolkodásmód
  • Jó együttműködő képesség
  • Jó kapcsolatteremtő képesség
  • Mobilitás, flexibilitás, precizitás
  • Angol nyelvtudás (lehetőleg tárgyalóképes, minimum középfokú)

Jelentkezésnél előnyt jelent

• Termékmarketing területen szerzett tapasztalat
  • Vezetői tapasztalat
  • B kategóriás jogosítvány

Amit kínálunk

• kreatív és változatos munka izgalmas környezetben és remek csapatban
  • folyamatosan fejlődő szervezet
  • rugalmasan alakítható munkaidő
  • aktív részvétel stratégiai döntésekben
  • korrekt fizetés

Amennyiben a fentiek felkeltették az érdeklődésedet, és úgy érzed, hogy tapasztalataid, személyes beállítottságod, képességeid alapján sikeres lennél a mi csapatunkban, kérlek, hogy küldd el szakmai önéletrajzodat és pár mondatos motivációs leveledet munkatársunk címére: tamas.fuzesy [kukac] downegyesulet.hu (tamas.fuzesy [kukac] downegyesulet.hu.)