Meghosszabbított Jótékonysági festmény vásár, új alkotásokkal!

dora2015. január 16.
Címkék:

Egy kicsivel Karácsony előtt dolgoztunk együtt utoljára, amikor is közösen azon igyekeztünk, legyen a Down Egyesület virtuális karácsonyfája minél fehérebb, attól függetlenül, hogy december 24-ig hó egyáltalán nem volt várható.

A mi fánkon szép számmal jelentek meg a hópihék. Minden egyes eladott festmény után újabb és újabb, szép nagy hópelyhek kerültek fel arra. Az alig egy hónapos kampány időtartama alatt 9 festmény talált új tulajdonosra. A támogatás összege elérte az 1 009000 Ft-ot.

Hisszük, örömet nem csak Karácsonykor tudunk szerezni a gyerekeknek, hanem az év bármely szakában, különösen akkor, ha van küldetésünk. Már pedig nekünk van. Célunk, hogy minél szélesebb számban, és fejlettebb eszközök által jussanak az értelmi fogyatékos gyermekek korai fejlesztéshez.

Így, a festményeket ismét a nagyközönség elé tárjuk, azok 2015. február 15-ig megvásárolhatók.

A képre kattintva elérhető a katalógus, melyben megtekinthetőek az új alkotásokkal bővült festmények listája:

Életünk során sok öröm ér bennünket, ám az mindig egy igazán különleges dimenzióba helyez minket, ha nem csak saját magunkra és körünkre koncentrálunk, hanem nyitunk a minket körülvevő világ felé, s benne azok felé, akik segítségre szorulnak. Egy-egy vidám hangulatú kép megvásárlásával Ön most a Down Egyesület munkáját segíti.