Te hiszel a csodákban?

dora2016. június 07.
Kategória: 

Azt mondod, volt idő, amikor hittél, igaz? Talán, amikor gyermek voltál? Vajon ez az érzés miért múlik el, miért halványodik el? Mindenképpen engednünk kell, hogy életünk része legyen újra, aktívan.

Amennyiben egy picit is szükségét érezzük annak, hogy a minket körülvevő világon változtassunk, akkor nincs mese, a csodákban igenis hinnünk kell!

Elmondok most egy mesét, mely mese a csodáról szól, és főszereplői maguk a felnőttek.

Adva van egy nagy, multinacionális csapat és egy pici civil szervezet. Ők nagyon messze léteznek egymástól, ám jóakaróik által találkoznak, és hamar felismerik, tudnak egymásnak segíteni. A nagy támogatja a kicsit, a kicsi pedig megmutatja a nagynak, ő igenis tudja még tárni a szívét, képes befogadni, elfogadni. A kicsi mindeközben még arra is törekszik, hogy mind profibb partnere legyen társának.

Majd, megérkezik egy újabb mesebeli figura: a sárkány … Nem, aggódni nem kell! Ez egy jóságos szereplő. Nálunk minden szereplő a jó oldalon áll. Innentől kezdve együtt dolgoznak, és harcolnak azért, hogy a legkisebbeknek segítséget nyújtsanak.

Köszönet illeti meg a Morgan Stanley Magyarország Elemző Kft-ét, aki – alig egy hónap leforgása alatta - a jótékonysági sárkányhajózás megszervezésével, ismét a Down Egyesület mellé állt, így támogatva törekvéseit 7 millió forinttal.

Az összeg a Budapesten hamarosan megnyíló Csodavár Fejlesztőház kialakításakor lesz felhasználva.

Ugye, hogy tud az élet mesés is lenni?

A sárkányhajózásról készült képekért kattints a képre: