A Csodavárban tett látogatást a Nyíregyháza Spartacus FC csapata

2015. április 16-án, délután a Nyíregyháza Spartacus Football Club teljes csapata látogatott el a Csodavárba, ahol nem csak megismerhették az itt folyó szakmai munkát, kipróbálhatták a játékokat a Csodakertben, és együtt fociztak a korai fejlesztésben részt vevő gyerekekkel, de ezen felül részt vettek a Down Egyesület "0321-Kihívás, Játék előítéletek nélkül" kalandjátékában is. A fiúk nyitottak és kedvesek voltak, pozitív véleménnyel távoztak az új élmények után. A játék lényege és célja, hogy a down-szindrómával élők mindennapjaiban fellépő nehézségeket szimuláljuk játékos formában, hogy a részt vevők kicsit könnyebben megértsék és így elfogadják a különbségeket. Azt, hogy kis segítséggel és figyelmességgel mindenki képes, bármire.

Köszönjük a Szpari csapatának az együttműködést és szervezért, hogy ellátogattak hozzánk, hogy jól érezték magukat, és, hogy ilyen nyitottsággal játszottak velünk.

További megjelenések és fotók:

SZON

Nyíregyhaza.hu