Közös önkéntes program a Morgan Stanley-vel

A Down Egyesület fontos szerepet vállal elsősorban a Down-szindrómával született gyermekek születésekor a szülők támogatásában, majd a korai fejlesztésben és végül, de nem utolsó sorban a társadalmi integrációban. Sok-sok kezdeményezést indít, hogy könnyebb legyen a fogyatékkal élők és családjaik élete, beilleszkedése a társadalomba. Egy ilyen kezdeményezés volt az az önkéntes program is, melynek keretében lelkes fiatalok vonultak ki 3 Down-szindrómás gyermeket nevelő családhoz és segítettek néhány régóta halogatott felújítási, rendrakási munkában.

Mert a hétköznapokban is születnek csodák. Így most reméljük Vilmos és Sára élvezik a szépen kifestett fürdőszoba hangulatát, Edi és ikertestvére pedig a csodásan rendbe rakott kertben töltheti felhőtlenül a nyarat.

Ezúton is köszönjük a lelkes fiataloknak az aktivitást és munkaadójuknak, hogy fontosnak tartják cégkultúrájuk részévé tenni az önkéntes segítségnyújtást. Példa értékű a gyakorlat, örülünk, hogy részesei lehettünk a Morgan Stanley önkéntes programjának.

Kategória: 
Fóti csapat
AblaktisztításElőkészületek
Létrán
FürdőszobafestésAblakmosás
Hullik a régi fal
EszközökKészül az ebéd
Kukucs
Precíz munkaCsak vidáman
Kőbányai csapat
Nagytétényi csapatSufnituning
Traktoron
Hinta lesz belőleFigyelünk
Fogd meg
Köszönjük!