Határok nélküli nap a nyíregyházi ÖKO Játszóházban

Az Európai együttműködés napja keretében tartottak nyílt napot az Arany János Gimnázium, Általános Iskola, Diákotthon és Gyermekek Átmeneti Otthonában kialakított ÖKO Játszóházban.

Az Európai együttműködés napját közel 40 ország ünnepli meg. Az egész héten át tartó közös rendezvényeken a jókedv, a szórakozás mellett lehetőség nyílik mindazon fejlesztések bemutatására, melyek a hétköznapi élet különböző színterein valósultak meg. Megismerhetik a munkahelyteremtés, egészségügyi ellátás fejlesztése, környezetvédelem, energia transzport területein elindult projekteket, eredményeket.

Ebből az alkalomból tartottak nyílt napot  az Arany János Gimnázium, Általános Iskola, Diákotthon és Gyermekek Átmeneti Otthonában kialakított ÖKO Játszóházban, amely programhoz csatlakozott a nyíregyházi Down Egyesület és a Tanítani Alapítvány is, így együttesen több, az ENPI keretében megvalósuló programról kaphatnak ízelítőt az érdeklődők, míg a Down-szindrómával élő gyerekek együtt játszottak a környezetvédelem jegyében az Öko Játszóházban.

Fényképek letölthetőek a rendezvényről ide kattintva!