Naptár - 2013

Naptár

2013 évi naptárunk egyik alkotója (március és szeptember), Baranyai András grafikus, gyermekkönyvillusztrátor nyerte az olasz Giffoni gyermek- és ifjúsági filmfesztivál logójára meghirdetett nemzetközi illusztrációs pályázatot. Ezúton szeretnénk gratulálni neki :)!

2013:0321 "2013 évi naptár kortárs grafikus-, mesekönyv illusztrátorok munkáival" nyílt kiállítás a budapesti Púder Bárszínházban csütörtök délután.

A Vígszínházban rendezett IV. Down Világnap alkalmával kortárs grafikus-, mesekönyv illusztrátorok - Agócs Írisz, Baranyai András, Endrődi Katalin, Glaser Kati, Kismarty-Lechner Zita, Nagy Diána - valamint fogyatékkal élő és ép gyerekek közösen alkották meg 2013-as év tizenkét hónapját. Ebből a tucatnyi alkotásból nyílt kiállítás 2013. január 3-án a PÚDER Bárszínházban, melyen Kisari Károly, a szervező Down Egyesület elnöke mondott köszöntőt.
A kiállítás megtekinthető a PÚDER Bárszínházban (1092 Budapest, Ráday u. 8.) 2013. február 3-ig.

A kiállítás megtekinthető a helyszínen 2013. január 3. -február 3-ig.

A képre kattintva ízelítőt kaphat naptárunkból

2013:0321 "2013 évi naptár kortárs grafikus-, mesekönyv illusztrátorok munkáival" kiállítás volt kézműves foglalkozással egybekötve, a Sárkányos Gyerekkönyvtárban péntek délután.

A Vígszínházban rendezett IV. Down Világnap alkalmával kortárs grafikus-, mesekönyv illusztrátorok - Agócs Írisz, Baranyai András, Endrődi Katalin, Glaser Kati, Kismarty-Lechner Zita, Nagy Diána - valamint fogyatékkal élő és ép gyerekek közösen alkották meg 2013-as év tizenkét hónapját. A kiállítás megnyitón köszöntőt mondott: Dippold Péter, a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár Központi Könyvtár igazgatója.

A megnyitó alkalmából a gyerekeknek a szervezők külön meglepetéssel készültek, a kiállítás 2012. december 7-31. között a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár Sárkányos Gyermekkönyvtárban megtekinthető! A kiállítás szervezője a Down Egyesület.

Nézze meg a kiállításon készült felvételeket (Fotók: Bege Nóra) a képre kattintva!

A képekből készült naptár megvásárlásával a Down Egyesületet támogatja, aki rendelni szeretne írjon a pr [kukac] downegyesulet.hu e-mail címre!

Nyíregyházán a naptár megvásárolható:

JANUÁR 3-TÓL - 10:00 és 18:00 óra között MINDEN NAP a Csodavár Korai Fejlesztő Centrumban (Nyíregyháza, Szent István u. 21).

A naptár ára személyes átvétel esetén 1990 Ft, postaköltséggel együtt 2500 Ft.*

*Amennyiben rendelni kíván, a Down Egyesület bankszámlaszámára (68800109-11048187 - Szabolcs Takarék) utalja a naptár árát a postaköltséggel együtt, ami összesen 2500 Ft, az átutalás során pedig a megjegyzésben tüntesse fel nevét, valamint a "naptár" szót. Az összeg megérkezése után ajánlott küldeményként küldjük meg az Ön által megadott címre az egyesületünk különleges, A/3-as méretű naptárát! Ha nem saját névre kér számlát, akkor kérem, jelezzen e-mailben a pr [kukac] downegyesulet.hu címre!