Rendszeres támogatás

Egyesületünk életében fontos szerepet játszanak az évente ismétlődő, rendszeres programjaink. Az ezeken való részvétel évről évre, népszerűségüknek köszönhetően, egyre magasabb.
Rendszeres támogatással ezek színvonala csak növelhető, ezért, kérjük, támogassa egyesületünk munkáját:

  • (csoportos beszedési megbízáson keresztül) havi rendszerességgel,
  • negyedévi rendszerességgel,
  • évi rendszerességgel.

Ez a támogatási mód lehet talán az egyik legolcsóbb Önnek és a legkiszámíthatóbb nekünk.
Olvasson programjainkról részletesen!MBCS„Mindenkinek becsengettek!”

Négy tanév alatt több mint 10 000 gyermek tudatába építettük be a „Mindenkinek becsengettek!” vidám jelszó fogalmát. Az ötödik tanévben, 2013/2014-es, szeretnénk ezt megduplázni azzal, hogy minden megyeszékhelyen meghirdetjük oktatási-integrációs programunkat.
Nézze meg a videót! Csodavár

Ez az a hely, ahol a csodára már nem kell várni! Megérkezett azzal, hogy a Down Egyesület 2011. augusztus 30-án megnyitotta a Csodavár kapuit. Segítségére azonban mégis számítunk, hiszen az egyéni- és csoportos terápiák során használt eszközöket állandóan pótolnunk kell ahhoz, hogy színvonalas keretek között tudjuk ellátni az összes kisgyermeket!
Nézze meg a videót! 


0321Down Világnap

Öt év alatt 3 000 családot hívtunk meg március 21-én a Nemzetközi Down Világnap alkalmából megszervezett vigadalomra a Vígszínházba. Híres művészekkel álltak fogyatékos- és ép gyerekek egy színpadon, köztük Eszenyi Enikővel, Presser Gáborral, Falusi Mariannal, Lang Györgyivel, Szalóki Ágival, Halász Judittal, Fesztbaum Bélával. … A művészeknek és a művészetnek az ereje hatalmas: integrált! Ezt szeretnénk minden évben megmutatni és átélni! 
Nézze meg a videót!