Nyolc éves a nyíregyházi Csodavár

A Rejtett Kincsek Down Egyesület nagy álma vált valóra, amikor 2011-ben Nyíregyházán kitárta kapuit az első hazai inkluzív fejlesztő központ és játszóház, a Csodavár Nyíregyháza. Egy olyan hely, ahol a gyermekek fejlesztése és a családok támogatása mellett kiemelt figyelmet kap az integrált közeg megteremtése, hogy a fogyatékossággal élő gyermekek együtt játszhassanak és fejlődjenek ép társaikkal. A központ egyszerre fejlesztő ház a fogyatékossággal élő gyermekek számára, valamint különleges játszóházi szolgáltatásaival egyedi élményt nyújt minden gyermek számára.
Az évforduló alkalmából hétvégén RETRO születésnapi bulival ünnepelt az intézmény, ahol volt retro szendvicsezés, édesség kóstolás, bűvös kocka, dominó, Bábel torony, Tetris, mágikus gyűrű, gumizás, ugróiskolázás, újságpapíron táncolás, kazetta pörgető verseny, majd a Görömbei Cukrászda jóvoltából együtt fúta el kicsi és nagy, fogyatékkal élő és ép a nyolc gyertyát a születésnapi tortán.

Köszönjük a nyolc éve tartó töretlen bizalmat, köszönjük, hogy velünk ünnepeltetek!