2021.03.21-én a Trisomy21 legyőzte a COVID-19-et!

Számos művész, sportoló, ismert ember csatlakozott felemás zoknis felhívásunk népszerűsítéséhez.

Vékony Katalin2021. március 25.

Óriási öröm volt látni azt a széles körű megmozdulást, ami az idei Down Világnapi kampányunkat övezte.
Számos művész, sportoló, ismert ember csatlakozott felemás zoknis felhívásunk népszerűsítéséhez, miközben a közösségi médiát elárasztották az ügyünkkel szimpatizáló és a befogadó társadalom építésével egyetértő felnőttek és gyerekek képei. A kampány videónkat több tízezren nézték meg, az eseményünk több mint 75.000 embert ért el és összességében 300.000 fő feletti azok száma, akik találkoztak üzeneteinkkel. Ott voltunk a TV2, RTL Klub, M1, Life TV, Petőfi TV, Duna TV műsoraiban és számos rádió riport, online cikk született a témában. Az egyik legfontosabb gondolatunk: „a Down-szindróma nem betegség, hanem egy állapot” szinte mindenhol elhangzott és reméljük, sokakban indítottuk el a szemlélet váltást, nyitást, elfogadást. A kampány során több mint 700.000Ft adomány is érkezett, amiért minden felajánlónak elküldtük saját tervezésű felemás zoknijainkat, amiket aztán viszontláthattunk számtalan posztban. Aki még szeretne adományáért cserébe ajándék zoknit kapni, a készlet erejéig megteheti. Mindenkinek köszönjük, aki bármilyen formában részese volt ennek a csodálatos megmozdulásnak, egyesületünk számára ez egy nagyon fontos esemény volt. De itt nem állunk meg, mert 2021 a Down-szindróma éve, és még számtalan meglepetéssel készülünk idén!

Sztárok

LIFE TV - „Bennük csodák laknak" - A Down-szindróma nem betegség, hanem állapot!

M2 - Harcsa Veronika és a többiek – felemás zokniban