Összeadtuk!

dora2015. augusztus 27.
Címkék:

Egy kitűzött cél megvalósulása

2015. július 02-án a NIOK Alapítvány segítségével élesítettük kezdeményezésünket az adjukossze.hu online, adománygyűjtő weboldalon. Gondolkodás, számolás, grafikai munkák előzték meg ezt a pillanatot. Csak remélni mertük, hogy Ti is látni és érezni fogjátok, hogy álmunk nem légből kapott, fontos, a gyerekek érdekeit helyezi előtérbe. A mosolyokat, a boldogságot, az önfeledt játék örömét szerettük volna biztosítani Csodavárunk kültéri játszóterén is.

Ti a segítségünkre sietettetek! Remélni sem mertük volna, hogy a 90 napos kitűzött határidő helyett 52 nap alatt összegyűlhet a szükséges 848.000 forint. Összesen 65-en gondoltátok úgy, hogy ügyünk mellé álltok, közülük 4 cég adományozott, sokan igaz anonimként, de volt olyan is, aki személyesen, a Csodavárban tette le jelképesen gumitégláját és pénzbeli támogatásával hozzájárult a gyerekek mosolyához.

Az összefogás és a közösségi média erejét megmutatva több, mint 800-an, csak az oldalról kedveltétek bejegyzésünket, vagy osztottátok meg, valamint e-mailben továbbítottátok, ennek köszönhetően több tízezer emberhez eljutott kezdeményezésünk híre. A média támogatását is élvezhettük, hiszen több rádió megszólalás, televíziós riport és újságcikk is készült álmunkról.

Nélkületek nem sikerülhetett volna! Együtt adtuk össze! Veletek. Közösen. Köszönjük, hogy hozzájárultatok a boldog mosolyokhoz, amit a biztonságos, gumitéglával burkolt játszóterünkön játszó gyerekek arcán láthatunk majd, hisz a szabad játék fontossága elengedhetetlen a fogyatékossággal élő gyerekek, fiatalok számára.

Mert igenis vannak csodák!

A munkálatok elkezdődtek, oldalunkon is, hamarosan közzétesszük beszámolónkat.