20 százalék kedvezmény a XV. kerületben lakó gyermekeknek a Csodavár Játszóházban

A kedvezmény igénybevételéhez nem kell mást tenni, mint a jegy vagy bérlet vásárlásakor a lakcímkártyát felmutatni.

Vékony Katalin2020. február 26.
Kategória: 

Budapest Főváros XV. kerületi önkormányzata és a Csodavár Inkluzív Fejlesztő Központ és Játszóház együttműködésének köszönhetően 2020. év elejétől minden 12 év alatti gyermek, aki a kerület állandó lakója és rendelkezik érvényes XV. kerületi lakcímkártyával, 20 százalékos kedvezménnyel vásárolhatja meg a Csodavár játszóházába szóló belépőjét vagy bérletét. A kedvezmény igénybevételéhez nem kell mást tenni, mint a jegy vagy bérlet vásárlásakor a lakcímkártyát felmutatni.

Csodavár Inkluzív Fejlesztő Központ és Játszóház
Cím: 1158 Budapest, Árvavár u. 1.
Tel: +36 20 353 1021
E-mail: budapest [kukac] csodavarak.hu (budapest [kukac] csodavarak.hu)Részletes információk: www.csodavarak.hu 

A Csodavár Budapest első inkluzív fejlesztő központja és játszóháza. 2018-ban nyitotta meg kapuit az egykori Széchenyi mozi felújított épületében, melynek belső tereit Kő Boldizsár és csapata különleges festményekkel és egyedi játékokkal varázslatos mesevilággá alakította. Magyarországon egyedülálló módon, a Csodavárban a gyerekek képességeit kibontakoztató központ mellett működik egy fejlesztő játékokkal felszerelt játszóház is, ahol önfeledt játék közben, szinte észrevétlenül ügyesednek, fejlődnek a gyerekek. A Csodavárban minden esős délután is csupa móka, felejthetetlenné varázsoljuk a szülinapi bulikat, nyaranta pedig izgalmas felfedezéseket tartogató táborokat szervezünk. Gyertek el hozzánk, kalandra fel!

A kedvezmény igénybevételének feltételei és menete:

A kedvezményt igénybe veheti minden 12 év alatti, állandó lakcímet igazoló XV. kerületi lakcímkártyával rendelkező gyermek.

A kedvezmény mértéke 20 százalék, ami a Csodavár Inkluzív Fejlesztő Központ és Játszóházba egyalkalmas játszóházi belépőre vagy a többalkalmas belépést biztosító, kedvezményes bérletre vehető igénybe.

A kedvezmény igénybevételének folyamata: Az első látogatás alkalmával a gyermeket kísérő felnőtt regisztrációs nyilatkozatot tölt ki, valamint felmutatja a gyermek lakcímkártyáját a Csodavár Inkluzív Fejlesztő Központ és Játszóház Budapest recepcióján. A további alkalmak során nincs már másra szükség, csak a gyermek lakcímkártyájának felmutatása.