Edumodul számokban

Összegzést készítettünk az "Eltérő fejlődésű gyerekek fejlesztése online támogatással" című Erasmus+ projekttel kapcsolatosan, visszatekintve az oldal indulása óta eltelt időre.

Vékony Katalin2020. november 25.
Kategória: 

Az oldalra összesen 349 felhasználó regisztrált eddig, akiknek több mint negyven százaléka pedagógus, fejlesztő pedagógus. A válaszok összesítéséből kiderül, hogy az edumodul.hu-n jelenleg elérhető e-learning tananyagokból a legtöbben a Szófelismerő modult használták a gyermekekkel (26 elvégzés), ezt követi a „Ki játszik ilyet?”, mondókákat és dalokat tartalmazó leckékkel elérhető anyag (26 elvégzés), az autizmus specifikus tartalmat összegyűjtő „Szociális készségek fejlesztése” modult pedig 21 fő végezte el. A román nyelvű táplálkozás tananyagot hárman, a szlovák nyelvű finommotorika modult heten jelölték meg elvégzettként a válaszadók. 

Az elégedettséggel kapcsolatos kérdésünkre a válaszadók több mint nyolcvan százaléka jelölt meg magas elégedettségi értéket, a hetes elégedettségi skálán a teljes mértékben elégedetlenek száma 0 fő, a nagyon elégedetlenek száma elenyésző (2,3 százalék), a modulokat elvégzők több mint 70 százaléka pedig ajánlotta is e-learning anyagainkat másoknak.

A teljes riport ITT olvasható!

Erasmus+