Edumodul.hu - tapasztalatmegosztási felhívás

Kérünk benneteket, hogy segítsétek munkánkat azzal, hogy kitöltitek az alábbi kérdőívet tapasztalataitokkal kapcsolatban!

Vékony Katalin2020. szeptember 18.
Kategória: 

Köszönjük minden pedagógusnak és szülőnek, aki regisztrált a www.edumodul.hu-ra! Oldalunk jelenleg még tesztelés és tökéletesítés alatt áll. Kérünk benneteket, hogy segítsétek munkánkat azzal, hogy kitöltitek az alábbi kérdőívet tapasztalataitokkal kapcsolatban!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf5czQQpbT7fbqtGxLAbNofd4mW9YvG-j0qzWm39Q81n0QNFw/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

Az https://www.edumodul.hu/hu egy Erasmus+ program támogatásával megvalósult e-learning felület, melyen jelenleg kommunikáció területén két tananyag készült el. Az egyik a különleges szókép felismerő módszertant mutatja be a gyermekek olvasását elősegítendő videós segédanyaggal, a másik pedig strukturált formában tartalmaz dalokat, mondókákat, és sok más, otthoni környezetben kifejezetten élvezetes fejlesztő játékot. A kommunikációs anyagok ajánlottak akár tipikusan fejlődő kisgyermekek számára is!

Szocializáció területén Szocializációs készség fejlesztő tananyag várja az autizmussal élő gyermekek szüleit és a velük dolgozó pedagógusokat, hiszen a leckék rendkívül jól használható tanácsokat, ötleteket tartalmaznak különböző hétköznapi élethelyzetekre.

A román nyelvű "Táplálkozás" tananyag az önállóság területéhez került; a gyermek önálló táplálkozásához kínál videós és képes segédanyagokkal kiegészített segítséget szülőknek és pedagógusoknak, a szlovák nyelvű e-learning tananyag pedig jól illusztrált videós anyagokkal segíti a finommotorika fejlesztését.

Reméljük az edumodul.hu segítséget jelent gyermekeitek számára, a kérdőív kitöltésével nagyban hozzájárultok ahhoz, hogy a felületet tovább tudjuk fejleszteni.

Erasmus+