Érzékenyítés a négyzeten (EQ2) - a mi gyermekeink a jövő szülői

Egy hónapon át, három közösség programjára szavazhatnak a Tesco vásárlói Nyíregyházán, közöttük a Rejtett Kincsek Down Egyesület „Érzékenyítés a négyzeten (EQ2)” kezdeményezésére.

Tesco
Vékony Katalin2019. június 17.
Kategória: 

A Rejtett Kincsek Down Egyesület „Érzékenyítés a négyzeten (EQ2) - a mi gyermekeink a jövő szülői” - családok és iskolások számára kifejlesztett érzékenyítő programjával újra bejutott a Tesco Magyarország „Ön választ, mi segítünk” közösségi kezdeményezésének áruházi szavazásos fordulójába.

Az áruházlánc immár hatodik alkalommal segíti a civil szervezeteket. A helyszínen elhelyezett urnák egy hónapon keresztül állnak rendelkezésre, a vásárlók pedig a Rejtett Kincsek Down Egyesület programja mellett még két közösség (az Állatbarát Alapítvány és a Mazsola Egyesület az Egészséges Családokért) programja közül választhatják ki a számukra legszimpatikusabbat.

A mai felnőttek nem kaptak eszközt a kezükbe (a szívükbe), mellyel kezelni tudnák a fogyatékossággal élőket. Erre a társadalmunkat feszítő problémára kínál megoldást az "EQ2 - Érzékenyítés a négyzeten" szemléletformáló programsorozatunk, mely során gyermekeinknek mutatjuk meg testközelből, játékosan a fogyatékosságot, az ő szemléletüket már a gyökereinél megváltoztatva, hiszen ők lesznek a jövő szülői!  Szavazzanak ránk, hogy 9+1 gyermekközösség részt vehessen érzékenyítő programsorozatunkban!

TescoSzavazás helye:

Tesco Hipermarket - Nyíregyháza Kosbor út 1.

Kis Tesco (Domus) - Nyíregyháza, Vay Ádám krt. 20.

Szavazni lehet: 2019. június 17. – 2019. július 14.