FELHÍVÁS - Tesztelő gyerekeket keresünk!

A magyar nyelvű "Szófelismerési tréning" modullal teszteljük az EduModul e-learning online platform működését.

Vékony Katalin2019. december 10.

Keressük azokat az eltérő fejlődésű, 5 – 12 év közötti gyerekeket és szüleiket, akik magyar anyanyelvűek, formát formával egyeztetnek, nem tudnak még olvasni, de legalább szavakban beszélnek szófelismerési tréning modul teszteléséhez!

Három ország szakemberei fogtak össze annak érdekében, hogy a korai fejlesztés még több atipikusan fejlődő, illetve sérült gyermek számára váljon elérhetővé. A nyíregyházi Rejtett Kincsek Down Egyesület, a Szatmári Egyházmegyei Caritas Szervezet, valamint a kassai Centrum Liberta egy e-learning rendszer létrehozását vállalta. A 2018 novembere és 2020 októbere között gyakorlatba ültetendő 2018-1-HU01-KA201-047777 számú, „Eltérő fejlődésű gyerekek fejlesztése online támogatással” című köznevelési Erasmus+ program keretében az online e-learning platform magyarul, románul, szlovákul és angolul lesz elérhető, a modulok pedig hat fejlesztési terület köré csoportosulnak majd, melyek: a gondolkodás, önállóság, szocializáció, kommunikáció, finommozgás és nagymozgás.

De még mielőtt a nagyközönség számára is elérhetővé válnának a leckéket tartalmazó modulok, a három szervezet szakemberei, a magyar nyelvű "Szófelismerési tréning" modullal tesztelik az EduModul e-learning online platform működését és használhatóságát/hatékonyságát.

A szófelismerési tréning modul teszteléséhez keressük azokat az eltérő fejlődésű, 5 – 12 év közötti gyerekeket és szüleiket, akik magyar anyanyelvűek, formát formával egyeztetnek, nem tudnak még olvasni, de legalább szavakban beszélnek!

A jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével lehet: https://tinyurl.hu/VVg0/

További információk:

Nyíregyháza és környéke: kata.vekony [kukac] rejtettkincsek.hu
Kassa és környéke: jurajsoltes [kukac] icloud.com
Szatmárnémeti és környéke: gaborgnandt [kukac] yahoo.com

Erasmus+

Mellékletek: