Láss másként és segíts - a mi gyermekeink a jövő szülői - SZAVAZÁS!

Egy hónapon át, három közösség programjára szavazhatnak a Tesco vásárlói Nyíregyházán, közöttük a „Láss másként és segíts” kezdeményezésére.

Vékony Katalin2021. június 17.
Kategória: 

A Rejtett Kincsek Down Egyesület „Láss másként és segíts - a mi gyermekeink a jövő szülői” - családok és iskolások számára kifejlesztett érzékenyítő programjával újra bejutott a Tesco Magyarország „Ön választ, mi segítünk” közösségi kezdeményezésének áruházi szavazásos fordulójába.

Az áruházlánc immár kilencedik alkalommal segíti a civil szervezeteket. A helyszínen elhelyezett urnák egy hónapon keresztül állnak rendelkezésre, a vásárlók pedig a Rejtett Kincsek Down Egyesület programja mellett még két közösség (az Együtt a Családért Kulturális Egyesület és a Talentum Európai Fejlődésért Közhasznú Alapítvány) programja közül választhatják ki a számukra legszimpatikusabbat.

Szavazás helye:

Tesco Hipermarket - Nyíregyháza Kosbor út 1. / Kis Tesco - Nyíregyháza, Vay Ádám krt. 20.

Szavazni lehet: 2021. június 14 – 2021. július 11

SZAVAZZ A REJTETT KINCSEK DOWN EGYESÜLET PROGRAMJÁRA,

-mert tíz gyermekcsoportnak, azaz közel 300 nyíregyházi gyermeknek tudjuk kézzel foghatóan bemutatni a fogyatékossággal élők mindennapjait, miközben játszóházi hangulatban tanulják az elfogadást

-mert húsz éve teszünk a társadalmi kirekesztettség ellen

-mert hiszünk abban, hogy a változást együtt érjük el

Köszönjük!

Érzékenyítő programok óvodások és iskolások részére a nyíregyházi Csodavárban