Megújult a Csodavár Nyíregyháza

A megnyitó ünnepségen a Csodavár házszentelésére is sor került.

Vékony Katalin2021. november 25.
Kategória: 

Teljesen megújult a nyíregyházi Csodavár Inkluzív Fejlesztő Központ és Játszóház 2021-ben. Hatalmas mérföldkő ez az intézmény életében, különösen azért, mert a Csodavár épp a 10. születésnapján szépült meg. A Csodavár eddig is a gyerekek egyik kedvenc helye volt a városban, de ezek után még jobban imádni fogják: az intézmény fejlesztő tereiben és játszóházában egyaránt új, modern, letisztult környezet várja majd őket.

A Csodavár megújulását a „Health4all! Kapacitásépítés az egészségügyi ellátórendszerben a speciális igényű gyermekek számára” című HUSKROUA projekt, a Magyar Nemzeti Bank és a RAVAK Hungary Kft. is támogatta.

A megújult Csodavár Nyíregyháza hivatalos megnyitó ünnepségére 2021. november 25-én került sor, a rendezvényen köszöntő beszédet mondott dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere is. A megnyitó ünnepségen a Csodavár házszentelésére is sor került. A Csodavár november 27-én szombaton délelőtt 10:00 órakor nyitja meg kapuit a nagyközönség előtt, amikor az egyesület ünnepséget rendez az intézmény 10. születésnapja alkalmából.  A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött, regisztrálni az alábbi űrlap kitöltésével lehet: https://tinyurl.com/26c7mjhn

A galéria IDE kattintva elérhető!