Tanácsadó napok Nyírmadán és Hodászon

A kicsik és nagyobbak játékos, dalos, mondókás feladatok közben próbálhatták ki, milyen játszva tanulni és fejlődni, míg a szülők szakértő tanácsokkal gazdagodtak.

Vékony Katalin2020. július 28.
Kategória: 

Hodászon és Nyírmadán jártak a Csodavár Nyíregyháza Inkluzív Fejlesztő Központ és Játszóház munkatársai júliusban, ahol szakértő tanácsokkal látták el a helyi szülőket, miközben a gyermekek játékos fejlesztő foglalkozáson vettek részt.

A hodászi Lina Biztos Kezdet Gyerekházba, valamint a nyírmadai Biztos Kezdet Mocorgó Gyerekházba érkező kicsik és nagyobbak játékos, dalos, mondókás feladatok közben próbálhatták ki, milyen játszva tanulni és fejlődni, míg a szülők szakértő tanácsokkal gazdagodtak.

A Rejtett Kincsek Down Egyesület „Health4all! Kapacitásépítés az egészségügyi ellátórendszerben a speciális igényű gyermekek számára” című projektjével egy kétéves nemzetközi, HUSKROUA (Hungary-Slovakia-Romania-Ukraine) programban vesz részt. A program lehetőséget nyújt többek között a speciális igényű gyermekek korai fejlesztésére, az érintett családok támogatására, az egyesület szakembereinek képzésére és infrastrukturális fejlesztésekre is.

Konferencia