Ukrajnából menekült családoknak adományozott a Rejtett Kincsek Down Egyesület

Laptopokat és hasznos háztartási szereket adományozott a nyíregyházi Rejtett Kincsek Down Egyesület.

Vékony Katalin2022. október 20.

A Budapest Bike Maffia támogatásának köszönhetően laptopokat és hasznos háztartási szereket juttatott a nyíregyházi Rejtett Kincsek Down Egyesület a máriapócsi Hungaricum Vendégházban elszállásolt, valamint az ófehértói Szent Erzsébet Karitász által ellátott Ukrajnából menekült családok számára. A nyíregyházi egyesület 2022 tavaszán az elsők között csatlakozott az ukrajnai menekültek megsegítéséhez, azóta mintegy ezer fejlesztést és foglalkozást biztosítottak a menekült gyermekek számára a Csodavár Nyíregyháza Inkluzív Fejlesztő Központ és Játszóházban a Erőforrás Alapítvány United Way Magyarország, valamint a Kárpátok Alapítvány támogatásának köszönhetően. November 4-én egy rendhagyó családi nap keretében további különleges meglepetésekkel és ajándékokkal kedveskedik a menekült gyerekeknek a Csodavárban a Rejtett Kincsek Down Egyesület. A szervezet ezúton is nagyon szépen köszöni valamennyi támogatójának a segítséget.