Varázsoljuk együtt szebbé idén az ünnepet – várjuk felajánlását

Nyíregyházán és Budapesten is várjuk adományát!

Vékony Katalin2017. december 06.

A nyíregyházi Rejtett Kincsek Down Egyesület fenntartásában hatodik éve működik a Csodavár Korai Fejlesztő Centrum Nyíregyházán, és 2018 januártól már a Csodavár Budapest is várja az eltérő vagy lassabb fejlődésű gyerekek jelentkezését korai fejlesztő központjába.

Az egyesület a fogyatékkal élő gyermekek és családjaik nehézségein szeretne enyhíteni azzal, hogy a közelgő ünnepeket emlékezetessé varázsolja számukra. Idén decemberben is szeretnénk, ha a mi kis gyermekeink elfelejtenék, hogy mások, mint az átlag gyerek, és ugyanolyan öröm ülne az arcocskáikon, mint a társaikén, így karácsony alkalmából Napkoron szervezünk nekik és családjaiknak zenés, táncos karácsonyi ünnepséget.

Azonban az ünnepi hangulathoz a gyermekek számára hozzátartozik az ajándék, így közelgő karácsonyi rendezvényünk feledhetetlenné tételéhez keresünk

olyan embereket, intézményeket, cégeket, akik ajándékcsomaggal (csokoládé, gyümölcs, édesség, bébiétel, kézműves eszközök, új állapotú könyv, újszerű játék, hangszer, diafilm, hangoskönyv, cd, dvd és játék) kedveskednének az apróságoknak, amit átadhatunk a nyíregyházi Csodavárban fejlődő gyermekeknek, valamint  Down-szindrómás kicsiknek és nagyoknak.

Várjuk az ajándékcsomagokat:

-          Nyíregyházán a Csodavár Korai Fejlesztő Centrumban (Szent István utca 21.) naponta 10:00 – 18:00 óra között, telefonszámunk +36706304868

-          Budapesti irodánkban (1136 Budapest, Hegedűs Gyula utca 34. 3. em. 2.) Kovács Rita kolléganőnkkel előzetes egyeztetés után (+36202418598)

Ajándékozzon idén Ön is örömet!