December 9-én Nyíregyházára hívjuk meg!

dora2016. október 27.

A Down Egyesület 2016. december 9-én, Nyíregyházán, megtartja a „Mindenkinek Becsengettek”, a már nemzetközileg is elismert programjának nyitókonferenciáját az alábbi témakörben: Mindenkinek Becsengettek! - koragyermekkori intervenció és iskolai együttnevelés integrált gyakorlati protokollja a fogyatékkal élőkért című ERASMUS+ projektben.

A koragyermekkori intervenció múltjára, jelenére és jövőjére egyaránt figyelmet fordító konferencián olyan neves előadókkal találkozhatnak, mint Czeizel Barbara, Gavallér Andrea, Kisari Károly, Pázmány Viktória, Gnandt Gábor, Stefan Ferencsik és még sokan mások.

Fő célunk, hogy az érintett szakmapolitikai partnerek, illetve a civil szervezetek közelebb kerüljenek egymáshoz, elkezdődjön a magas szakmai színvonalon megvalósuló párbeszéd, közös gondolkodás.  Elhangzik a kora gyermekkori intervenció jelenlegi, országos helyzete, majd egy már kidolgozott protokoll kerül bemutatásra. Megismerhetjük, hogy az intervencióban milyen nagy részt tudnak vállalni a Pedagógiai Szakszolgálat, védőnői szolgálat, háziorvosi ellátás és a civil szervezetek. A konferencia részleteivel hamarosan jelentkezünk!