játszóház

Iskolaérett lett a Csodavár Nyíregyházán – érkezik a kistestvér Budapesten

2017. október 17.Csodavár hírei

Idén hatodik születésnapját ünnepelte a nyíregyházi, egyedülálló Csodavár Korai Fejlesztő Centrum. A központ egyszerre fejlesztő ház a Down-szindrómás és más fogyatékkal élő gyermekek számára, valamint élményt nyújt minden gyermeknek különleges játszóházi szolgáltatásaival.

Dr. Kádár Annamária

Mesés délelőtt Dr. Kádár Annnamáriával a Csodavárban

2013. október 09.Csodavár hírei

Több tucat szülő, nagyszülő és pedagógus volt kíváncsi Dr. Kádár Annamáriára hétfőn a nyíregyházi Korai Fejlesztő Centrumban, ahol a népszerű mesepszichológus a gyermekkori érzelmi intelligencia fejlesztéséről tartott  derűs hangulatú előadást. Az előadás után a Mesepszichológia könyv szerzője családias hangulatban beszélgetett édesanyákkal és gyerekekkel a mesék világáról, a pizsamanapokról, a képzelt barátokról, mesés élményekről.

Játsszunk együtt

Integrált Játsszunk együtt! tábor a Csodavárban

2013. július 05.Csodavár hírei

Elkezdődött a nyári táborok szezonja a Down Egyesület által fenntartott, nyíregyházi, Csodavár Korai Fejlesztő Centrum és Játszóházban, ahol a július 1 és 5 között a Játsszunk Együtt! első táborba beiratkozott fogyatékkal élő és ép kispajtások játszottak, tornáztak, fejlődtek egész nap, miközben alkalmuk nyílt csokifondüt készíteni, vízi csúszdázni és még a kutyaterápiát is kipróbálhatták!

Új mászóka a Csodavárban

Új labirintus a Csodavárban

2013. január 22.Csodavár hírei

A kicsik készségfejlesztésének egyik eszköze lesz az a gyönyörű mászóka, melyet a nyíregyházi Down Egyesület vásárolt a Michelin Hungaria Kft. támogatásával a Csodavár Korai Fejlesztő Centrum részére. A játékot dr. Nemes Attila gyárigazgató és Ráti Gyöngyi kommunikációért felelős munkatárs adta át Kisari Károlynak, az egyesület elnökének kedden. Köszönjük!

Csodavár születésnap

Első szülinap Hegyi Barbarával a Csodavárban

2012. szeptember 14.Csodavár hírei

Egy évesek lettünk!

Ünnepeljetek velünk szeptember 29-én, szombaton 10:00 órától a Csodavárban! Sztárvendégünk Hegyi Barbara, aki nemcsak magával hoz egy saját receptjéből készült tortát (amit egy szerencsés gyerkőc tombolán megnyerhet), de együtt süt pizzát a gyerekekkel a délelőtt folyamán, amit közösen elfogyasztunk, majd desszertként minden vendégünk részesülhet a Csodavár születésnapi tortájából!