JÁTÉKSZABÁLYZAT - Csodavárak Nyereményjáték

„Nyerd meg CsodaNyári táborod árát" és „Táborozz, és nyerj egy 5 alkalmas Csodavár bérletet” Nyereményjáték

Vékony Katalin2018. június 04.

2018.06.04.-06.10-ig tartó Csodavárak nyereményjátékához kapcsolódó „Nyerd meg CsodaNyári táborod árát" és „Táborozz, és nyerj egy 5 alkalmas Csodavár bérletet” elnevezésű promóciójának leírása és részvételi feltételei.

Budapest - Játssz velünk, és nyári táborod árát mi álljuk! Nyomj egy „lájk”-ot a bejegyzésre, oszd meg, és kommentbe írd meg nekünk, melyik tábort szeretnéd megnyerni. A táborainkat itt találod: http://csodavarak.hu/nyari-taborok-budapest/ A megosztók és kommentelők között 2018. június 11-én kisorsoljuk a kedvezményre jogosító kupont.

Nyíregyháza - Játssz velünk, és nyerj egy 5 alkalmas játszóházi bérletet a nyíregyházi Csodavárba! Nyomj egy „lájk”-ot a bejegyzésre, oszd meg, és kommentbe írd meg nekünk, melyik táborral indul a nyíregyházi Csodavárban a táborozási szezon. A segítséget itt találod: http://csodavarak.hu/csodanyari-taborok-2018/ A megosztók és kommentelők között 2018. június 11-én kisorsoljuk a kedvezményre jogosító kupont.

A teljes játékszabály alább letölthető!