Félmilliós eszköz-támogatás a Kormányhivataltól

Minden évben megrendezik a Kormányhivatal bálját, amelynek a bevételét olyan szervezeteknek ajánlják fel, amelyek megérdemlik a segítséget.

Vékony Katalin2020. március 12.
Kategória: 

Ötszázezer forint gyűlt össze a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kormányhivatal legutóbbi bálján, amely összegből a nyíregyházi Rejtett Kincsek Down Egyesületet támogatták mozgásfejlesztő eszközökkel.

A szerdai hivatalos átadón Román István megyei kormánymegbízott elmondta, minden évben megrendezik a Kormányhivatal bálját, amelynek a bevételét olyan szervezeteknek ajánlják fel, amelyek megérdemlik a segítséget. Kisari Károly, a nyíregyházi Csodavárat fenntartó Rejtett Kincsek Down Egyesület elnöke hozzátette: 2011 óta szoros kapcsolatban van az egyesület a Kormányhivatallal, miután a Pedagógiai Szakszolgálat egyik intézményeként működve a Kormányhivatal látja el a szakmai felügyeletet. 

A sajtótájékoztató után Román István megyei kormánymegbízott és Kisari Károly, a nyíregyházi Csodavárat fenntartó Rejtett Kincsek Down Egyesület elnöke együtt töltötték fel színes labdákkal az újonnan érkezett golyófürdőt, melyet a gyerekek azonnal birtokba vehettek. Köszönjük!

LAbdák