GyerekNAPOZTUNK május 30-án

dora2015. június 01.
Kategória: 
Címkék: 

Igaz, egy nappal a hivatalos gyermeknap előtt, mi már szuper jól szórakoztunk, de így lehetőség volt még vasárnap is a családdal együtt tölteni a hétvége fennmaradó részét. A Down Egyesület 2015. május 30-án, Nyíregyházán, a Cimbora Lovastanya területén tartotta meg idei gyereknapját. A különlegessége a dolognak az volt, hogy a helyszín ad otthont a Csodavár korai Fejlesztő Központ ló-asszisztált terápiáinak is. Így tehát volt, aki már otthonosan érezte magát a 22 ló, paci, miniló, póni között, ám voltak, akik most tudtak kicsit közelebb kerülni hozzájuk és megbarátkozni velük. A környezet vadregényes volt, állatsimogató, kedves emberek, halastó, hattyúk, őzek, szarvasok...ennél többet kívánni sem lehetett volna.

GyerekNAPOZTUNK. Napoztunk is, hiszen várakozásainkon felül kellemes, meleg napsütés simogatása fogadta a rendezvényre kilátogatókat. A mi lelkesedésünket semmi sem törte (volna) le, szerettük volna, hogy ha a gyerekek nagyon jól érzik magukat. Bevalljuk, nem csak ők voltak ezzel így, mi is nagyon jól szórakoztunk a nap folyamán. Végül is mindenki gyerek a szíve mélyén :) !

Gergő bohóc mindenkinek belopta magát a szívébe, játék, labdázás, segítség a díjak kiosztásában, ének, tánc és lovaglás...egy igen sokrétű bohóccal álltunk szemtől-szemben.

A Csodavár Korai Fejlesztő Központ óvodába induló 5 kispajtását búcsúztattuk el, és egy-egy ajándékcsomaggal leptük meg a kilátogató gyerkőcöket. A lovaglás és az ugrálóvár mindent tarolt, a gyerekeket a fáradtság ellenére alig lehetett haza invitálni :)

Jövőre ismét találkozunk ;) :) !

Köszönjük támogatóinknak és partnereinknek a segítséget!

Nyesti Csaba és a Cimbora Lovastanya

Menza Étterem

Giba Attilláék

Önkénteseink

Nagyidai Gergő

Nyírségi Civilház

A képekért külön köszönet a Charles Payne Photography-nak!

KÉPES beszámolónk IDE kattintva elérhető!