Inkluzív kézilabda csapatunk éremesővel tért haza Győrből

Vékony Katalin2022. február 14.

A Rejtett Kincsek Down Egyesület nyíregyházi inkluzív kézilabda-csapata szombaton Győrben vett részt az MKSZ és az MSOSZ egyesített bajnokságának aktuális fordulójában. A csapat két meccsből kettőt nyert meg a Kömlőd ellen, ezen kívül Benyusz Péter gólkirály címet szerzett, Kóka Gyula pedig különdíjat kapott. Rendkívül büszkék vagyunk rájuk! A fordulatos meccs után jutalomként a teljes csapat látogatást tett az Audi Arénában, ahol Európa egyik legjobb női csapata játszik, a Győri Audi ETO KC.

Köszönjük a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kézilabda Szövetség anyagi támogatását, amit az utazáshoz nyújtott, illetve Türk Ferencnek és Türk-Surmannak Renátának a (sport)baráti buszköltséget. Köszönjük a Nyíregyházi Sportcentrum három U-16-os kézilabdázójának (Török Zsombor, Horváth Bence és Kovács Gergely), hogy partnerjátékosként segítették a fogyatékossággal élő csapattársaikat, valamint köszönet a Győr-Moson-Sopron Megyei Kézilabda Szövetégnek, mert remek házigazdái voltak a rendezvénynek.

A kézilabda mindenkié!