Jótékonysági ultramaratoni futás Lajkó Csabával és barátaival

"A különbség kisebb, mint gondolnád. Ha velünk futsz, még kisebb lesz!""

Futás
Vékony Katalin2014. március 15.
Kategória: 

Egy rendkívül aktív programra invitálunk most Benneteket. Aktivitásotokat több módon is kipróbálhatjátok, melyben az lesz az érdekes, hogy rátok nézve mindenképpen motiváló hatással lesz.

Van egy fiatalember Magyarországon, aki pár évvel ezelőtt felismerte, mennyire imád futni. Arra is rájött, hogy ebben a témában ő kiválóan tud teljesíteni, egész egyszerűen falja a kilométereket. Olyan állóképességgel bír, melynek nagyon kicsi töredékével is hatalmas eredményeket érhetnénk el az élet számos területén.

De semmiképpen ne szaladjunk messzire, maradjunk együtt, közel a Down Egyesülethez, ugyanis, fent említett barátunk is ezt teszi. Rájött arra is, hogy ha már ilyen tehetséggel bír, akkor azt ne csupán öncélúan, saját örömére használja fel, hanem gondolkodjon jótékonyan, segítse a rászorulókat. Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, mert imádja a Down-szindrómás gyermekeket, felnőtteket.

Lajkó Csaba értünk fut. Az idén célul tűzte ki magának, hogy lelkes futótársaival lefut 530 km-t 2014. július 14-e és 20-a között. A táv során Székesfehérvárról indulva érinti, többek között, Nagykanizsa és Pécs városát, s végül Budapesten, a Margitszigeten megpihen. Itt követhető, mikor, hol tart majd a csapat: jótifuti weboldal.

Futásának célja a Nyíregyházán működő Csodavár Korai Fejlesztő Központban, az idén nyáron, kialakításra kerülő CsodaKert korai fejlesztő eszköz létrehozásának támogatása. Erről bővebben itt olvashattok:

 

Segítsétek, kérlek az ő támogató szándékát azzal, hogy a fenti link alatti ügyet részletesen elolvassátok, s magatok is regisztráltok. Próbáljátok ki magatokat egy új szerepben, legyetek követek, váljatok futó nagykövetté, s ha tehetitek, fussatok Ti is!

Ezek mindegyike motiválni fog! Ha futsz azért, hogy teljesítsd az általad kitűzött távot, ha további futót és egyben támogató szándékú embert toborzol célod mellé, akkor pedig azért fogod érezni, hogy jó helyen vagy. Nem veszíthetsz, egy jótékonysági ügy mellé álltál, ahol minden támogatás segítséget jelent.

Merj nagyot álmodni, s légy az ügyünk követe! Ne feledd, a különbség kisebb, mint gondolnád. Ha velünk futsz, még kisebb lesz!

Várunk a csapatban!