3000 eurós adomány a Rotary Clubtól

A nyíregyházi Rotary Club 3000 eurós adományt ad át a Down Egyesületnek.

A nyíregyházi Rotary Club 3000 eurós adományt ad át a Down Egyesületnek, a 2013. november 8-án megrendezésre kerülő Hernádi Judit Est keretében, a Hotel Barbizon Pódium színpadán.

A két szervezet évek óta közösen tervezi egy fejlesztő játszópark létrehozását a nyíregyházi Csodavár Korai Fejlesztő Centrumban. A Rotary Club tavalyi jótékonysági báljának bevételét, 300.000 Ft-ot már átadott a Down Egyesületnek, most a német testvérváros Rotary Clubjával összefogva további 3000 eurós támogatást nyújt a fejlesztő labirintus létrehozásához. Az adományt a jövő héten megrendezésre kerülő Hernádi Judit est keretében adják át. Köszönjük!

"Mesék rólam, rólad - egy kis zenével" a címe Hernádi Judit estjének, melyet 2013. november 8-án, 19:00 órától szervez a Rotary Club Nyíregyáza, a Hotel Barbizon támogatásával, a Pódium Színpadon. Hernádi Judit önálló estjén olyan - többnyire szerelemről szóló - dalok hangzanak el, amelyeket neki írtak, vagy neki is írhattak volna. A sanzonok mellett felcsendülnek blues-, és örökzöld dallamok is. Az est vendége Heilig Gábor, aki nem csupán a dalok egy részének szerzőjeként, de zenészként és énekesként is fellép. A dalokon kívül elhangzanak versek, mesék, valamint a színésznő rövid, tőle megszokott humorral fűszerezett kis történeteket is mesél... rólam, rólad - egy kis zenével. Közreműködik a Good Afternoon zenekar, Pálinkás Gergely vezetésével.

A Hernádi Judit estre támogatói jegyek válthatók:
Hotel Barbizon - Recepció (Sóstófürdő, Szódaház u. 14) Tel: 42/475-731
Gprint Iroda (Nyíregyháza, Szabolcs u 7/a) Tel: 42/418-800
Grafit Nyomda (Nyíregyháza, Selyem u. 25) Tel: 42/500-960
A támogatói jegyek ára: 4000 Ft

A rendezvény plakátja IDE kattintva letölthető!

A támogatói jegyekből befolyt összeget a Rotary Club Nyíregyháza az ifjúsági programjai támogatására fordítja, melyekről az alábbi linkre kattintva bővebben olvashat!