Különleges rajzpályázat Down-szindrómás gyermekek és fiatalok számára

A zsűri hosszas mérlegelés után hozta meg döntését.

Illusztráció
Vékony Katalin2013. június 13.

Kedves Pályázók!

A "Mutasd, mekkora a szíved!" rajzpályázatunk lezárult. A zsűri hosszas mérlegelés után hozta meg döntését.
A nyertesek, akik egy egész napos kiránduláson vehetnek részt, amely keretében az RTL Klub X-Faktor műsorának tv stúdiójába látogatnak el egy főpróbára, és a tehetségkutató műsor kulisszái mögé is betekinthetnek:

1 Takács Anett
28 Kiss László
29 Simon Zoltán
30 Sándor Kitti

Természetesen minden nyertest külön-külön értesítünk a továbbiakat illetően.

Gratulálunk!

A nyertes alkotások megtekinthetők IDE KATTINTVA!

___________________________________________________________

Mutasd, mekkora a szíved! címmel rajzpályázatot hirdet a Down Egyesület és a PHD Hungary Kft. Down-szindrómás gyermekek és fiatalok számára. A húsz legtehetségesebb nyertes igazán különleges élményben részesül: a PHD Hungary Kft. jóvoltából egy egész napos kiránduláson vehetnek részt, amely keretében az RTL Klub X-Faktor műsorának tv stúdiójába látogatnak el egy főbróbára,  és a tehetségkutató műsor kulisszái mögé is betekinthetnek. A pályázatok beérkezésének határideje 2013. június 7., a rajzokat az ország minden területéről várják.

A PHD Hungary, hazánk egyik vezető stratégiai médiakommunikációs ügynöksége 2011-ben globális szinten jótékonysági eseménnyel ünnepelte 21. születésnapját. Ezt a hagyományt folytatva, az ügynökség évről évre más szervezeteknek kíván segíteni.  Az idei évben egy különleges rajzpályázatot hirdet közösen a Down Egyesülettel. Az országos Mutasd, mekkora a szíved! témakörű pályázatra Down-szindrómás gyermekek és fiatalok munkáit várják. Az ügynökség egy olyan különleges élménnyel szeretné megajándékozni a gyermekeket, ami számukra egy életre szóló emléket teremthet. A húsz legkreatívabb rajz beküldői egy egynapos kiránduláson vehetnek részt, amely keretében egy kereskedelmi tv-csatorna stúdiójában is látogatást tesznek és betekinthetnek kedvenc műsoriak kulisszái mögé.

„Kihasználva azokat a kapcsolatrendszereket és előnyöket, amivel egy médiaügynökség rendelkezik, kiemelt feladatunknak érezzük, hogy támogatást nyújtsunk azoknak a szervezeteknek/egyesületeknek és embereknek, akiknek a mindennapi életét akár egy kicsivel is színesebbé tehetjük.”- nyilatkozta Simon Powlett a PHD Hungary ügyvezető igazgatója.

„A Down-szindrómás gyerekek is folyamatosan figyelemmel kísérik a napi trendeket, ugyanolyan rajongással tekintenek a sztárokra, a televízió-műsorokra, mint a többségi társaik. Örülünk, hogy a rajzpályázat útján 20 gyermek juthat el kedvencei közelébe, a kulisszák mögé, hiszen mi tudjuk, hogy a művészt integrál, legyen az ének, rajz vagy előadó művészet.” – tette hozzá Kisari Károly a Down Egyesület elnöke

A PHD Hungary jótékonysági tevékenységét a Hill+Knowlton pr-ügynökség támogatja. A két ügynökség együttműködésére korábban is volt már példa: a PHD 21. születésnapját 2011-ben egy másik érdekes projekttel ünnepelte.  Akkor a vakvezető kutyák fontosságára hívta fel a két ügynökség a figyelmet, és a Magyar Vakok és Gyengénlátók Szövetsége Vakvezetőkutya-kiképző Iskolájának 727.000 forintos adomány mellett 14 millió FT értékű média megjelenéssel támogatta 1%-os kampányukat.

A 2013-as rajzversenyre a pályázatok beérkezésének határideje 2013. június 7.

A rajzokat A4-es méretben várják az alábbi két cím valamelyikére:

• Postai úton: PHD Hungary KFT. 1068. Dózsa György út 84/a, ( A4-es méretű borítékban)
  • Emailen: palyazat [kukac] phdnetwork.com (scannelve)

A rajzok elkészíthetők, és a kész rajzok leadhatók a Mutasd meg, mekkora a szíved rendezvényeken, az alábbi helyszíneken:

•  Budapest, Orczy Kert, a Kalandpark melletti füves rét
  • Debrecen, Bárczi Gusztáv Módszertani Intézmény, Budai Ézsaiás u. 2.
  • Eger, Szalaparti Módszertani Iskola, Szalaparti út 81.
  • Kiskőrös, Petőfi tér, Művelődési Ház előtt
  • Nyíregyháza, Nyír-Pláza
  • Székesfehérvár, Piac tér (rossz idő esetén Alba pláza)
  • Tata, TAC-pálya
  • Nagykőrös

A rajzpályázat eredményhirdetése: 2013. június 12.

A felhívás elérhető IDE kattintva!

A pályázat Facebook oldala IDE kattintva érhető el!