Különleges rajzpályázat Down-szindrómás gyermekek és fiatalok számára

A zsűri hosszas mérlegelés után hozta meg döntését.

Illusztráció
Vékony Katalin2013. június 13.
Kategória: 

Kedves Pályázók!

A "Mutasd, mekkora a szíved!" rajzpályázatunk lezárult. A zsűri hosszas mérlegelés után hozta meg döntését.
A nyertesek, akik egy egész napos kiránduláson vehetnek részt, amely keretében az RTL Klub X-Faktor műsorának tv stúdiójába látogatnak el egy főpróbára, és a tehetségkutató műsor kulisszái mögé is betekinthetnek:

1 Takács Anett
2 Sipos Adám
3 Groák Kinga
4 Kirchner Kíra
5 Balázs Niki
6 Paller Márton
7 Kisari Eszter
8 Kisfalvi Jákob Soma
9 Szakácsi Ferenc
10 Szekeres Kolos Simon
11 Németh Dóra
12 Kun Richárd
13 Zákány Ágnes
14 Kiss Rita
15 Simon Norbert
16 Begovics Évi
17 Mészáros Szabina
18 Szabó Barnabás
19 Fodor Luca
20 Szekeres Nóra
21 Diamond Dorottya
22 Borsos Viktória
23 Ivanova Liliána Mira
24 Nagy Évi
25 Varga Ádám
26 Szabó Biktória
27 Hegedűs Barbara
28 Kiss László
29 Simon Zoltán
30 Sándor Kitti 

Természetesen minden nyertest külön-külön értesítünk a továbbiakat illetően.

Gratulálunk!

A nyertes alkotások megtekinthetők IDE KATTINTVA!

___________________________________________________________

Mutasd, mekkora a szíved! címmel rajzpályázatot hirdet a Down Egyesület és a PHD Hungary Kft. Down-szindrómás gyermekek és fiatalok számára. A húsz legtehetségesebb nyertes igazán különleges élményben részesül: a PHD Hungary Kft. jóvoltából egy egész napos kiránduláson vehetnek részt, amely keretében az RTL Klub X-Faktor műsorának tv stúdiójába látogatnak el egy főbróbára,  és a tehetségkutató műsor kulisszái mögé is betekinthetnek. A pályázatok beérkezésének határideje 2013. június 7., a rajzokat az ország minden területéről várják.

A PHD Hungary, hazánk egyik vezető stratégiai médiakommunikációs ügynöksége 2011-ben globális szinten jótékonysági eseménnyel ünnepelte 21. születésnapját. Ezt a hagyományt folytatva, az ügynökség évről évre más szervezeteknek kíván segíteni.  Az idei évben egy különleges rajzpályázatot hirdet közösen a Down Egyesülettel. Az országos Mutasd, mekkora a szíved! témakörű pályázatra Down-szindrómás gyermekek és fiatalok munkáit várják. Az ügynökség egy olyan különleges élménnyel szeretné megajándékozni a gyermekeket, ami számukra egy életre szóló emléket teremthet. A húsz legkreatívabb rajz beküldői egy egynapos kiránduláson vehetnek részt, amely keretében egy kereskedelmi tv-csatorna stúdiójában is látogatást tesznek és betekinthetnek kedvenc műsoriak kulisszái mögé.

„Kihasználva azokat a kapcsolatrendszereket és előnyöket, amivel egy médiaügynökség rendelkezik, kiemelt feladatunknak érezzük, hogy támogatást nyújtsunk azoknak a szervezeteknek/egyesületeknek és embereknek, akiknek a mindennapi életét akár egy kicsivel is színesebbé tehetjük.”- nyilatkozta Simon Powlett a PHD Hungary ügyvezető igazgatója.

„A Down-szindrómás gyerekek is folyamatosan figyelemmel kísérik a napi trendeket, ugyanolyan rajongással tekintenek a sztárokra, a televízió-műsorokra, mint a többségi társaik. Örülünk, hogy a rajzpályázat útján 20 gyermek juthat el kedvencei közelébe, a kulisszák mögé, hiszen mi tudjuk, hogy a művészt integrál, legyen az ének, rajz vagy előadó művészet.” – tette hozzá Kisari Károly a Down Egyesület elnöke

A PHD Hungary jótékonysági tevékenységét a Hill+Knowlton pr-ügynökség támogatja. A két ügynökség együttműködésére korábban is volt már példa: a PHD 21. születésnapját 2011-ben egy másik érdekes projekttel ünnepelte.  Akkor a vakvezető kutyák fontosságára hívta fel a két ügynökség a figyelmet, és a Magyar Vakok és Gyengénlátók Szövetsége Vakvezetőkutya-kiképző Iskolájának 727.000 forintos adomány mellett 14 millió FT értékű média megjelenéssel támogatta 1%-os kampányukat.

A 2013-as rajzversenyre a pályázatok beérkezésének határideje 2013. június 7.

A rajzokat A4-es méretben várják az alábbi két cím valamelyikére:

  • Postai úton: PHD Hungary KFT. 1068. Dózsa György út 84/a, ( A4-es méretű borítékban)
  • Emailen: palyazat [kukac] phdnetwork.com (scannelve)

A rajzok elkészíthetők, és a kész rajzok leadhatók a Mutasd meg, mekkora a szíved rendezvényeken, az alábbi helyszíneken:

  •  Budapest, Orczy Kert, a Kalandpark melletti füves rét 
  • Debrecen, Bárczi Gusztáv Módszertani Intézmény, Budai Ézsaiás u. 2.
  • Eger, Szalaparti Módszertani Iskola, Szalaparti út 81.
  • Kiskőrös, Petőfi tér, Művelődési Ház előtt
  • Nyíregyháza, Nyír-Pláza
  • Székesfehérvár, Piac tér (rossz idő esetén Alba pláza)
  • Tata, TAC-pálya
  • Nagykőrös

 A rajzpályázat eredményhirdetése: 2013. június 12.

A felhívás elérhető IDE kattintva!

A pályázat Facebook oldala IDE kattintva érhető el!