down-szindróma

Adhat vonal

ADHAT VONAL - Down Egyesület

2014. január 14.Egyesületi hírek

Az Adhat Vonal segítségével széles körben elérhetővé vált a telefonos adományozás lehetősége mind hívással, mind rövid szöveges üzenet (SMS) küldésével. Az Adhat Vonallal egy olyan gyors és kényelmes, mindenki számára könnyen elérhető adományozási rendszer jött létre, amely elősegíti az adományozási kultúra és a civil társadalom fejlődését.

Down Wind

Down Wind Jótékonysági Regatta

2013. augusztus 26.Egyesületi hírek

A magyar Down Egyesület, és a szervezésben résztvevő minden támogató magánszemély és vállalkozás nevében szeretettel meghívunk az első Down Wind Jótékonysági Regattára, melyet 2013 szeptember 28. és 30. (szombat – hétfő) között szervezünk a Balatonon.

Részletek az alábbi linkeken elérhetők:

Alma

Alternatív évnyitó bicikli csengőszóra

2013. augusztus 14.Mindenkinek becsengettek hírei

A Down Egyesület a Mindenkinek Becsengettek program egyedi évnyitójaként és a Nyír Plaza egy közös csengetésre invitálja a bringásokat. A figyelemfelhívó kezdeményezés célja, hogy Magyarországon minél több gyermek ismerje meg a fogyatékkal élőket, rajtuk keresztül pedig kialakuljon a befogadó nevelés intézménye mellett a társadalmi elfogadás hazánkban. Az alternatív évnyitón részt vesz az Alma Együttes, valamint a NEMADOMFEL együttes is.

Oldalak